top of page

De beste prijs voor uw oude metalen? Ophaling én recycleren van oude metalen is de specialiteit van Willems Schroot (Ravels en omgeving)

Oude metalen laten ophalen (grote hoeveelheden)

Hebt u een ijzeren constructie in uw tuin afgebroken en weet u niet waar naartoe met het metaalafval? Of heeft uw bedrijf een overschot aan oud ijzer dat u tegen een correcte prijs wilt verkopen? Doe een beroep op de service van Willems Schroot

Onze firma zorgt voor de plaatsing van containers en vakkundige verwerking van al uw oude metalen. Zowel ondernemingen als particulieren kunnen rekenen op onze aanpak.

Willems Schroot
Willems Schroot

Welke oude metalen halen we op?

Willems Schroot is gespecialiseerd in de ophaling (enkel grote hoeveelheden) en recyclage van uw oude metalen. Uiteraard kunt u uw oude metalen ook zelf bij ons binnenbrengen. Ons recyclagepark is volledig uitgerust om uw oude metalen te verwerken volgens de striktste wettelijke normen.

U kunt bij ons terecht voor:

  • oud ijzer

  • ferrometalen

  • non-ferrometalen

  • autowrakken

  • auto’s

Kortom, alle denkbare oude metalen worden door ons bedrijf overgekocht tegen correcte dagprijzen

Willems Schroot

Metaalcontainer huren

Het team van Willems Schroot staat ook klaar om uw metalen constructies zorgvuldig af te breken. We voeren het metaalafval meteen af en zorgen voor de deskundige verwerking ervan.

Gaat u zelf aan de slag en zoekt u een efficiënte manier om uw metaalafval af te voeren? Contacteer ons dan voor de plaatsing van een ruime metaalcontainer. We halen hem na afloop bij u op en nemen alle oude metalen met ons mee.

Hebt u vragen of wilt u oude metalen laten ophalen in Ravels en omstreken? Bel of mail ons nu!

bottom of page